Beskyt din telefon med panserglas og undgå uheldige oplevelser

Contact An Agent

Vores telefoner har efterhånden udviklet sig til at være telefoner til nu i lige så høj grad at være små computere. Jeg kan huske da jeg selv var ung, dengang havde jeg en bundsolid Nokia 7210, som stort set var umulig at beskadige. Sådan er det ikke længere. Jo mere avancerede telefonerne er blevet jo mere skrøbelige er de også blevet. De store touchskærme bliver udsat for lidt af hvert i en fortravlet hverdag og det er ikke altid at udfaldet er lige heldigt.

iphone-518101_1920En skærmreparation er ofte en bekostelig affære

Skal en touch skærm repareres koster det ofte flere tusinde kroner, herudover risikerer du at skulle undvære din telefon i flere uger. Det er en træls situation, når man nærmest er afhængig af sin telefon til alverdens gøremål, lige fra Facebook og andre sociale medier til email og ja… selvfølgelig telefonopkald. Der er heldigvis en måde du kan forhindre at ende i den trælse situation hvor du ender op med en knust skærm, der findes nemlig i dag forskellige typer af skærm beskyttelse, som gør, at din skærm er stort set umulig at smadre. Her tænker jeg ikke på de irriterende beskyttelsesfilm, som de fleste af os har stiftet bekendtskab med i Smartphonens barndom. Der findes faktisk en type af skærmbeskyttelse, som ikke er enkelt at montere uden irriterende luftbobler og som yder maksimal beskyttelse til din telefon lige meget hvilke farer du måtte udsætte den for. Den type skærmbeskyttelse jeg her taler om, er panserglas.

Hvad er panserglas og hvordan beskytter det din telefon?

Panserglas består af 4 ultratynde lag glas, der tilsammen har en tykkelse på under 0,3 mm. Panserglas fremstilles ved ekstremt høje temperaturer under en proces der gør, at glasset bliver 9 gange så stærkt som almindeligt glas. Det er derfor man taler om at panserglas har en 9H hårdhed. Panserglasset er desuden behandlet så det har en smudsafvisende overflade, det betyder at glasset ikke tager imod fedtede fingre og og skræmmer så let. Panserglasset har desuden et PET lag, der fungerer på nøjagtig samme måde som på en bilrude så glasset ikke splintrer hvis først uheldet er ude. Skulle du være så uheldig at udsætte din telefon for en ekstrem situation, som gør, at glasset bliver knust, kan du let fjerne beskyttelsesglasset, din skærm er helt intakt indenunder, så kan du montere en ny skærm.

Hvordan virker din telefon når der er panserglas på?

En af fordelene ved panserglas er, at du næsten ikke kan se, at det er monteret på din telefon, Glasset er nemlig så tyndt, at du skal kigge meget godt efter for at ænse det. Samtidig mærker du heller ikke at beskyttelsesglasset sidder på telefonen. Din telefon fungerer nemlig på nøjagtig samme måde som uden beskyttelsesglas og touch funktionen er overhovedet ikke påvirket af, at din telefon nu er beskyttet med panserglas.

Derfor er der heller ikke nogen gode undskyldninger for ikke at beskytte din telefon med panserglas, særligt ikke når du kan få det til under 100 kr.!