Kør gratis med taxi takket være Uber!

Hvis du ønsker at slippe for at køre med taxa, så er det bare med at få fat i en Uber rabatkode for så kan du begynde din tur. (mere…)

Read more

Direkte salg er i kraftig vækst

Traditionelt set, har det aldrig rigtig været udbredt for virksomheder kun at basere deres salgsstrategi på direkte salg. Få virksomheder har oplevet stor succes med det gennem tiderne. Det er dog i kraftig vækst i disse år. (mere…)

Read more

Direkte salg er i kraftig vækst

Firmaer som ikke har traditionelle butikker og forhandlere (eller TV- og avisreklamer), men i stedet benytter sig af netværksmarketing, hvor salget sker gennem uafhængige forhandlere er i kraftig vækst i Danmark. Tupperware og Zinzino er nogle af dem, der har oplevet stor succes med direkte salg. Direkte salg er når virksomheden sælger deres produkter direkte til slutbrugeren. Der er dermed ikke nogen mellemmand involveret f.eks. i form af en butik. (mere…)

Read more

Vejen til en billigere bilforsikring

Det kan være dyrt at få forsikret sin bil ordentligt. Det er især dyrt for unge under 25 år. Prisen på bilforsikringerne hos forsikringsselskaberne sættes ud fra nogle gængse kriterier. Prisen bestemmes f.eks. ud fra anciennitet. Det vil sige at jo flere år man har ejet en bil uden en skade, jo billigere bilforsikring kan man få. Prisen bliver også fastsat efter hvor gammel man er. Der er en klar tendens til at unge, som lige har fået kørekort, laver flere buler i bilen og er involveret i flere ulykker. (mere…)

Read more