Kør gratis med taxi takket være Uber!

Contact An Agent

Hvis du ønsker at slippe for at køre med taxa, så er det bare med at få fat i en Uber rabatkode for så kan du begynde din tur.

Kør gratis med taxi takket være Uber og en rabatkode fra Uber

Selvom det kan virke overraskende, at du kan køre gratis med Uber fordi, at deres priser i forvejen er så himmelråbende lave, så er den god nok. Det drejer sig om, at man kan få en rabatkode, som gør, at man første gang man kører med Uber får en gratis tur. Så du kan simpelthen gøre noget så utrolig sjældent lader sig gøre, at finde en Uber vogn via den app, som du allerede i forvejen har downloadet. Derefter bestiller du en tur og siger lige hvor du står og hvor du skal hen og så kommer der snart en bil til din dør og så er det bare med at komme af sted med denne meget kompetente Uber chauffør.

Du kan komme fra én bydel til en anden bydel nemt og gratis. Det eneste du skal gøre er at registrere dig på Uber og få en chauffør til at køre ud til dig. Det kræver, at du er et sted, hvor der rent faktisk findes Uber chauffører og hvis du er i København så er du så heldig, at du er det sted i landet, hvor der er flest Uber chauffører. For eksempel kan det være, at du normalt holder til på Østerbro. Din cykel er blevet stjålet og det er helligdag så busserne går ikke så meget. Hvad gør man så, spørger du nok dig selv om og det er også et rigtig godt spørgsmål.

 

Tesla bil

Kør fra A til B med en Uber rabatkode og en Uber chauffør

Det du kan gøre for at komme fra Østerbro er at downloade den applikation, som Uber har og når du har gjort dette er du klar til at tage din første tur med Uber. Du kan på den måde komme meget nemt fra Østerbro til en anden bydel, lad os sige, at det for eksempel kunne være Nørrebro og alt dette kan du gøre helt gratis. Både med rejsekort og med cykel havde det været dyrere end det i dette tilfælde er at tage fra A til B med Uber og med en rabatkode i hånden. Det er en god mulighed at begynde at bruge Uber på. For måske har du i lang tid tænkt, at du egentligt godt ville i gang.

Der er mange, der lader sig stoppe af, at man skal downloade en app og hvis man ikke er så teknisk anlagt kan det være lidt svært at overskue dette. Men Uber har lavet en applikation, der er så brugervenlig, at selv den mindst tekniske person kan anvende den nem og hurtigt. For man bliver guidet igennem alt det man skal gøre og snart vil man være i gang med at bruge app’en og kan komme fra ét sted i København til et helt andet sted. Første gang man gør dette vil man ikke betale så meget som en rød reje og det er helt gratis at køre den første omgang når man skal have sin første tur med Uber.